Культура

“Шарм” здобув диплом другого ступеня Міжнародного конкурсу «Перлини мистецтва»

4 – 5 травня  в місті Львів відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Перлини мистецтва» (І-ий етап). Учасниками фестивалю-конкурсу стали творчі колективи закладів освіти зі всієї України. Згідно наказу ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ Сумської  обласної  державної  адміністрації  Сумську область на фестивалі представив «Народний художній колектив» студія сучасного танцю «ШАРМ» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради.

Вихованці колективу «Шарм», разом з керівником Іриною Домащенко, взяли активну участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини мистецтва», окрім участі у конкурсної програми фестивалю вони  відкрили для себе секрети та красу Західної України, доторкнулися до серця Європи,  познайомилися з обдарованими підлітками з усієї України,  цікаво й незабутньо відпочили. А саме головне що за рішенням журі, діти з Шостки, стали переможцями конкурсу «Перлини мистецтва» отримав Диплом другого ступеня. Вони повертаються  додому із новими враженнями та позитивними емоціями.

Львів – місто, яке з кожним роком усе більше нагадує затишний куточок міста мрії, в якому комфортно працювати, навчатися, проводити своє дозвілля, насолоджуватись його краєвидами, розвиватися як особистість та творити, а участь у фестивалі це естетичний та духовний розвиток молодого покоління.

https://cev-shostka.com.ua

 

 

Коментувати