102

 Правоохоронці викрили чоловіка, що двічі намагався обікрасти магазин

Зловмисник два рази «ходив» в один і той самий магазин. Перший раз спокусився на гаманець, будівельну рулетку, ніж та термос, а ось другий став для нього останнім . Чоловік був помічений охоронцями закладу, які одразу викликали працівників поліції.

В поліцію з заявою про крадіжку звернулась управляюча одного з магазинів в Шостці. Жінка розповіла, що, переглядаючи відео з камер спостереження, встановлених в торгівельній залі, помітила одного з відвідувачів, який викрав з полиць гаманець, будівельну рулетку, ніж та термос на суму понад 300 гривень.
Правоохоронці розпочали комплекс пошукових заходів. Та невдовзі розшукуваний вирішив знову навідатись до цієї ж торгівельної точки, де його впізнали працівники магазину та одразу викликали поліцію.
Чоловіка затримали та доставили до відділу поліції. Ним виявився 34-річний шосткинець, вдома у якого і вилучили викрадені ним речі.
Крадене поліцейські допомогли повернути власникам. А у відношенні чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185«Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

Коментувати