102, Новини

Поліція Шостки встановлює особу померлого чоловіка та сподівається на допомогу громадян (ФОТО)

Рештки тіла померлого знайшов у лісі грибник. За всіма ознаками, людина померла ще в минулому році, тому встановити її особу можливо лише за одягом. Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян уважно переглянути фотознімки одягу померлого та в разі їх упізнання – повідомити на лінію «102».

Про знайдені рештки людського тіла у лісі поблизу села Гуково Шосткинського району до поліції повідомив 50-річний грибник.
На вказане місце одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. В результаті попереднього огляду правоохоронці встановили, що тіло належало чоловіку, приблизна дата смерті на думку експертів – осінь 2018 року.
Померлий мав зріст 175 – 180 см, середнього віку. Був одягнений у синю куртку з червоними вставками, білу сорочку, чорні штани та сіро-білі труси. На ногах мав чорні панчохи, взутий у чорні шкіряні кросівки з написом «Nike».
На встановлення особи померлого та з‘ясування обставин його смерті зорієнтовано всі відділи і відділення поліції Сумщини.
Правоохоронці закликають всіх небайдужих громадян уважно переглянути фотознімки одягу померлого. Якщо ви знаєте, кому може належати чи належав цей одяг, чи впізнали цей одяг, або вам відома будь-яка інформація, що допоможе у встановленні особи померлого чоловіка, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вулиця Свободи, 67, або за телефонами: 099-266-00-69, 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

 

Шосткинський відділ поліції

Коментувати