102

Поліцейські Шостки викрили неповнолітнього, який обікрав гараж свого односельця

Подія сталася у селі Клишки. Місцевий підліток знайшов загублені односельцем ключі і скористався ними для скоєння крадіжки з гаражу. Правоохоронці не тільки викрили зловмисника, а й повернули власнику викрадені речі.

Про крадіжку в поліцію повідомив 50-річний мешканець села Клишки . Чоловік розповів, що невідомий проник до його гаражу та викрав звідти три бензопили, болгарку, 20-літрову каністру з бензином та мотошолом.

Правоохоронці провели необхідні оперативно-пошукові заходи і встановили причетність до крадіжки 15-річного місцевого підлітка.

За словами підозрюваного, ключі від гаражу односельця він знайшов у дворі багатоквартирного будинку випадково. Знаючи, чиї вони, він вирішив обікрасти приміщення.
Винесені речі хлопець заховав удома і в подальшому планував їх продати. Виручені за них кошти хотів витратити на ремонт свого мопеду.

Наразі поліцейські вилучили та повернули власнику викрадене майно. Відносно підлітка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі, але остаточне покарання хлопцю визначить суд.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати