102

Поліцейські Шостки викрили чоловіка, який двічі обібрав свого товариша

Перебуваючи у гостях, чоловік виніс з квартири товариша побутову техніку на суму понад 8 000 гривень. Поліцейські не тільки викрили зловмисника, а повернули власнику частину викрадених у нього речей.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся 39-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що з його квартири зникли пилосос, соковижималка, відеокамера та навіть… пательня. У скоєному він запідозрив свого знайомого, який напередодні у нього гостював.
Правоохоронці знайшли та допитали 33-річного товариша заявника. Він зізнався у скоєному та розповів, що частину речей встиг продати, а гроші витратити.
За словами підозрюваного, у перший вечір їх «застілля» він дочекався, поки власник засне, та виніс пилосос. Наступного дня він прийшов знову і таким же чином поцупив іншу техніку.
Наразі поліцейські вилучили та повернули власнику частину викрадених речей. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 та 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі, проте остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати