102

Поки шосткинка спала, знайомий її обікрав

Скориставшись алкогольним сп’янінням своєї знайомої, чоловік викрав у неї банківську картку та в подальшому зняв з рахунку всі наявні кошти. Правоохоронці викрили зловмисника та притягли його до кримінальної відповідальності.

У поліцію з заявою про крадіжку звернулась 45-річна жителька Шостки. Вона розповіла, що у неї зникла «соціальна» банківська картка, з якої в подальшому було знято понад 4 000 гривень.

За даним фактом правоохоронці провели перевірку і встановили, що до цієї крадіжки причетний 35-річний знайомий потерпілої.

Того дня жінка пішла на гостини до знайомих, де вживала спиртні напої. Сп’янівши, вона не помітила, як зловмисник заліз до її пакету та викрав звідти банківську картку і папірець з пін-кодом до неї.

За словами підозрюваного, який вже зізнався у скоєному, кошти з рахунку він зняв того ж дня та витратив їх на власні потреби.

Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме: ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження». За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Проте остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати