Без категорії

План заходів присвячений святкуванню 100-річчя з Дня Народження І.М. Кожедуба

4 червня

Об 11:00 на майданчику біля Центру професійно-технічної освіти відбудеться військово-спортивний квест пам’яті славетного земляка.

5 червня

В актовій залі Хіміко-технологічного коледжу о 10:00 розпочнеться урочистий захід до 100-річного ювілею  Івана Кожедуба «Твій подвиг житиме в віках»

6 червня

На спортивному майданчику по вул. Луначарського з 10:00 проходитимуть змагання з дворового футболу

В той самий час на стадіоні «Хімік» відбуватиметься протистояння з футболу серед ветеранів м. Шостки, Кролевця, Глухова та Новгород-Сіверського.

8 червня

На стадіоні «Барса» о 10:00 проходитиме спартакіада осіб з інвалідністю

В с. Ображіївка біля пам’ятника Івана Микитовича Кожедуба о 10:00 розпочнеться  літературно-музична композиція «Зірковий син України» та покладання квітів/

О 10-30 в навчально-виховному комплексі ім. Івана Микитовича Кожедуба, який знаходиться на малій батьківщині видатного земляка пройде екскурсія до музею, виставка дитячих робіт, присвячених 100-річному ювілею льотчика-аса.

Об 11:00 в музеї Івана Микитовича Кожедуба у місті Шостка розпочнеться літературно-музичне свято «Героїзму ти серце без страху відкрив», в рамках якого відбудеться:

  • покладання квітів;
  • екскурсія до музею;
  • виставка авіамоделей;
  • парад дронів;
  • працюватиме фотозона.

З 11:00 на тенісних кортах стадіону «Барса» відбудуться змагання з тенісу.

Об 11- 40 в Арт-центрі розпочнеться презентація картин Віктора Ковтуна та покази фільмів про Івана Микитовича Кожедуба.

О 12-30 в Краєзнавчому музеї на відвідувачів чекає презентація книги Катерини Насико «Іван Микитович Кожедуб» – шлях до подвига», працюватиме тематична експозиція «Друга війна Кожедуба» та фотозона.

О 13:00 в меморіально-освітньому комплексі «Родинна пам’ять» працюватиме експозиція «Кожедуб у Шостці» та відбудуться покази фільмів «Герой на батьківщині» та «Пам’ять про Кожедуба», також працюватиме фотозона.

З 15:00 на стадіоні «Барса» проходитиме змагання з футболу серед юнаків.

Коментувати