Суспільство, Технології

Parimatch Україна — грають вони, виграєте Ви!

Parimatch є міжнародною букмекерською конторою, яка створена у 1994 році в столиці Україні. Головний офіс компанії знаходиться на Кіпрі. На російський ринок фірма увійшла о 1998 році. Офіційний сайт з приймання ставок онлайн запущений у 2000 році, ставши одним із перших серед букмекерів у регіоні СНД. Компанія є легальною з урахуванням місцевого законодавства в Україні, Білорусії, Російській Федерації, Грузії, Казахстані, Кіпрі, Танзанії. Парі Матч Україна — це 20 років роботи на ринку, понад 400 пунктів приймання ставок по всьому СНД.

Parimatch Україна

Діяльність Parimatch здійснюється за ліцензією №1668/JAZ, виданої уповноваженим органом Curacao-eGaming. Вона визнана в усьому світі, є поширеною для подібних компаній. Ліцензія дозволяє функціонувати сайту абсолютно легально на території країни без блокувань, що свідчить про те, що компанія дотримується законодавства, сплачує податки, абсолютно безпечна для кожного клієнта. Парі Матч Україна пропонує своїм клієнтам величезний вибір ставок на різні види спорту та багато приємних бонусів.

Оформлення

Дизайн виконаний в сучасному, мінімалістичному стилі — запам’ятовується, не ріже око, відрізняється від інших БК. Привертає увагу користувачів зручною та зрозумілою навігацією, основні кольори — жовтий і чорний. Головна сторінка не завантажена якийсь зайвою інформацією, структура сайту дозволяє швидко, без проблем знайти потрібну інформацію. Ліва частина сторінки містить представлений перелік видів спорту, які доступні для ставок. Що стосується навігації — тут питань не повинно виникнути, якщо гравець вперше зайшов на сайт, то все одно розбереться, що до чого.

Парі Матч стара версія

У букмекерській конторі Parimatch є можливість зробити ставку з двох версій сайту. Букмекер вже довгий час на ринку, маючи відмінну репутацію. Перший сайт створений задовго до нового, саме він зараз доступний, якщо оберете варіант на сайті. Парі Матч стара версія — той самий сайт, однак менш функціональний і технічно застарілий, на ньому складніше робити ставки типу експрес і система.

Дизайн виглядає дещо архаїчно, із переваг відзначимо простоту — він не ускладнений якимись технічними рішеннями. Багато клієнтів, які звикли до старої версії Парі Матч, не збиралися від неї відмовлятися на користь нового рішення. Саме для таких людей компанія залишила стару версію — дуже грамотний, відповідний хід для великого букмекера.

Процес реєстрації

Реєстрація на сайті обов’язкова — це найперше, що потрібно виконати, якщо хочете повноцінно користуватися сайтом. В цьому випадку не повинно виникнути складнощів. Процес реєстрації передбачає кілька пунктів:

  1. Здійснити вхід на Парі Матч офіційний сайт.
  2. Зверху праворуч натиснути на кнопку реєстрації.
  3. Вказати номер телефону.
  4. Ввести дату народження та електронну пошту.
  5. Обрати валюту.
  6. На ваш телефон прийде пароль, за яким можна буде на сайт Парі Матч увійти.

Обов’язкові умови для нових користувачів — особа повинна бути повнолітньою, не мати кількох облікових записів.

Вхід в особистий кабінет Parimatch

Розглянемо доступні функції в особистому кабінеті — його отримує кожен учасник після реєстрації. В особистий кабінет Парі Матч увійти можна, якщо ввести login/пароль. Якщо раптом забули — скористайтеся процедурою відновлення.

Доступні дії для користувача в особистому кабінеті:

  • здійснювати ставки;
  • брати участь в бонусних програмах;
  • звернутися за допомогою до технічної підтримки.
  • подивитися свій баланс;
  • внести або ж вивести кошти з рахунку.

Особистий кабінет — універсальний засіб, що дозволить кожному гравцеві використовувати потенціал на повну.

Основні переваги та недоліки

За 20 років стабільної роботи Parimatch число користувачів стрімко зростає. Букмекерська контора підходить для любителів і професіоналів, кожен з клієнтів знаходить для себе позитивні або негативні сторони у функціоналі. Скачуйте додаток Парі Матч за посиланням – https://fckremin.com.ua/.

Користувачі відзначають такі основні переваги:

  • ліцензійна діяльність, офіційно підтверджена документами;
  • простий і зрозумілий у використанні інтерфейс;
  • представлена статистика спортивних подій, що спрощує користувачам пошук інформації, необхідної для здійснення ставки;
  • режим LIVE передбачає трансляцію події;
  • лінія ставок на різні види подій: спортивні, довгострокові фінансові;
  • можливість викупу ставки до завершення події;
  • безліч способів внесення і виведення грошових коштів з допомогою різних платіжних систем;
  • оперативність фінансових транзакцій;
  • мобільна версія повністю ідентична офіційному сайту;
  • первинний бонус для новачків;
  • цілодобова служба технічної підтримки — можливість отримати допомогу в чаті онлайн.

Недоліки:

  • в порівнянні з іншими букмекерами занижені коефіцієнти для тенісних турнірів;
  • невисока якість прямих трансляцій LIVE;
  • низка деталізація на окремі неосновні події.

Висновки

Головна перевага Parimatch — довге перебування на ринку. Так, ця контора вже не перше десятиліття пропонує своїм клієнтам прогнози на спорт. І за весь час вона пройшла разом зі своїми клієнтами багато змін. На відміну від нових не дуже відомих букмекерських контор на ринку, необхідно мати справу з перевіреними компаніями. Букмекер прислухається до відгуків своїх відвідувачів, активно працює над своїм розвитком.

Коментувати