Р.

Особливості пристроїв для нагрівання тютюну glo тм

На правах реклами.

Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

gloтм – це прогресивна технологія, що нагріває тютюн, не спалюючи його. З її допомогою вдається розкрити багатогранний смак спеціально відібраного тютюну в стіках neoтм*.

Особливості технології :

  • тютюн нагрівається, а не горить;
  • замість диму виділяється насичений нікотином аерозоль**, що розкриває смак обраного користувачем стіку neoтм;
  • не утворюється попіл**, так як відсутнє горіння.

Усі пристрої мають у конструкції спеціальну циліндричну камеру, куди необхідно вставити тютюновий стік. Під час активації девайсу відбувається нагрівання камери до 240°C.

Основна відмінність між пристроями

Сьогодні на ринку доступно декілька моделей gloтм. Вони мають різні технічні характеристики та мають різні формати стіків. Тому при замовленні стіків на офіційному сайті myglo.com.ua важливо обрати стіки необхідного формату. В іншому випадку ви не зможете використовувати девайс gloтм.

  • Пристрої gloтм hyper можуть працювати виключно зі стіками neoтм у новому форматі Демі.
  • Для моделей gloтм pro та nano використовуються стіки формату Нано.

Особливості gloТМ hyper

hyper — найбільш прогресивний у сім’ї пристроїв gloтм. Для нього були створені тютюнові стіки neo в форматі Демі, що дозволяють отримати ще більше насичення та познайомитись із новими смаками.

Особливості стіків формату Демі порівнянно зі стіками формату Нано:

  • мають на 15% більший розмір;
  • містять на 30% більше тютюну.

Пристрій дозволяє проводити до 20 сесій використання без підзарядки***. При цьому має два режими роботи – Standard і Boost. У режимі Standard тривалість одного сеансу становить 4 хвилини, а в режимі Boost – 3 хвилини.

Кожен користувач може підібрати девайс під свій власний стиль, оскільки пристрої gloтм представлені в широкому діапазоні кольорів.

Особливості gloтм pro

Пристрій gloтм pro підходить для більш тонких стіків формату Нано, що забезпечують більш м’який тютюновий смак. Пристрій також має два режими роботи – Standard і Boost.

Особливості gloтм nano

Пристрій має компактну зручну форму, а також доступний у багатьох яскравих кольорах.https://myglo.com.ua/pages/glo-nano  Вага пристрою складає всього 61 м, а повного заряду вистачає до 8 сеансів, тривалість кожного – до 3,5 хвилин. Режим Boost не передбачений, а час нагрівання стіків neoтм складає 40 секунд.

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

** Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов’язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

*** При використанні у режимі Boost. При повністю зарядженому акумуляторі і може відрізнятися в залежності від поведінки споживача

Коментувати