Новини

Орендарі ставків мають забезпечити місцевих можливісттю купатися, рибалити і плавати на човнах

З метою підвищення ефективності використання орендованих водних об’єктів в Шосткинській районній державній адміністрації відбулася нарада з орендарями водних об’єктів району. Участь у засіданні взяли Віктор Ждаміров, голова Шосткинської районної державної адміністрації, заступника голови райдержадміністрації Віктор Ільєнко та голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк.

Під час зустрічі з підприємцями, які орендують ставки в с. Клишки розглянуто питання додержання санітарних норм при використанні водних об’єктів. Наголошено на необхідності проведення заходів з очищення дренажних систем від сміття для забезпечення водовідведення, організації роботи щодо проведення аварійного скиду води.

Орендарі надали роз’яснення щодо процесу перегляду їх договорів оренди та виготовлення необхідної документації на водні об’єкти. Наголошено увагу на тому, що громадяни України мають право реалізовувати свої права на загальне водокористування у передбачених для цього місцях. Тож орендарі водного об’єкта мають передбачити місця для безоплатного забезпечення права громадян на загальне водокористування (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне рибальство тощо).

Шосткинська РДА

Коментувати