102

Образився і втік із дому. Поліцейські чотири години розшукували підлітка

Майже чотири години велися посилені пошуки одинадцятирічного школяра з Шостки. Підліток образився на свою бабусю – опікунку за зауваження та пішов з дому. Знайшли дитину полісмени у під’їзді багатоповерхівки, де він ховався від людей та не збирався повертатися додому.
Про зникнення свого 11-річного онука в поліцію повідомила 63-річна мешканка Шостки ввечері. Жінка розповіла, що дві години тому вона посварила хлопця за провину. Він пішов на вулицю і не повернувся. Самотужки їй знайти його не вдалось. Пенсіонерка надала правоохоронцям фото онука та детально описала його одяг.
На пошуки дитини був зорієнтований особовий склад поліції Шостки та сусідні відділи та відділення поліції. Велися пошуки в місцях ймовірного місцезнаходження втікача та опитувались його товариші.
Знайшли підлітка у під’їзді багатоповерхівки, неподалік його місця мешкання. Він ховався та не хотів повертатися додому.
«Наші співробітники не вперше шукають цього хлопця протягом останнього місяця, – розповідає Світлана Єрмоленко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Шосткинського відділу поліції.Минулого разу його знайшли за 15 кілометрів від міста, він прямував дорогою без будь-якої цілі. Втікача повернули додому та провели з ним і бабусею – опікункою профілактичну бесіду».
Наразі полісмени ведуть профілактичну роботу з цією сім’єю, розповідаючи про можливі наслідки таких вчинків. Крім того, відповідні матеріали направлені до соціальних служб міста з метою належного реагування.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати