Новини

Обрано голову і заступника Шосткинської госпітальної ради

19 березня відбулося перше засідання Госпітальної ради Шосткинського госпітального округу. До її складу делеговано 9 членів (4 — від міста Шостка, 2 – від Шосткинського району, 2 – від Середино-Будського району та 1 — від Зноб-Новгородської ОТГ).

Станом на сьогодні ще не делеговано представників лише від Ямпільського району та Дружбівської ОТГ. Однак згідно з вимогами чинного законодавства, Госпітальна рада вже вважається сформованою. Головою Госпітальної ради одноголосно затверджено головного лікаря Шосткинської  ЦРЛ Олега Штогрина.

Для того, аби представництво районів у керівному складі Госпітальної ради відбувалось на паритетних засадах, голову Середино-Будської райдержадміністрації Ірину Заплаткіну затверджено заступником голови Госпітальної ради.

Після делегування членів від Ямпільського району, з-поміж цих представників буде обрано кандидатуру секретаря Госпітальної ради. Новообраний голова Госпітальної ради Олег Штогрин висловив сподівання, що округ, стане одним із кращих в країні та запевнив, що жодну лікарню у процесі реформування не закриють.

На засіданні вирішено, що збиратися члени Госпітальної ради мають не менше ніж раз у квартал. Вже розпочато роботу щодо підготовки Плану розвитку госпітального округу.

Сумський центр розвитку місцевого самоврядування

Коментувати