102

Обікрав батька, аби помститися

Намагаючись помститися батьку за непорозуміння у стосунках, раніше судимий 27-річний житель Шостки викрав з його будинку слюсарні інструменти та мікрохвильову піч. Викрадене продав, а гроші витратив на власні потреби. Розбиратися у сімейних стосунках потерпілого з його сином довелося викликаним співробітникам поліції.

З заявою про крадіжку до поліції звернувся 56-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів правоохоронцям, що за його відсутності вдома з будинку зникли слюсарні інструменти та мікрохвильова піч, на загальну вартість понад 5 000 гривень. У скоєному він запідозрив прийомного сина, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за подібну крадіжку з його будинку.
Провівши ряд пошукових заходів полісмени встановили місце перебування 27-річного підозрюваного та для з’ясування всіх обставин доставили його до Шосткинського відділу поліції.
Своєї провини чоловік не заперечував та розповів правоохоронцям, що викрадені інструменти продав, а мікрохвильову піч здав у ломбард. Виручені гроші витратив на власні потреби.
На питання слідчого про мотив такої поведінки чоловік зізнався, що в такий спосіб він мститься батьку за непорозуміння між ними.
В поліції дії підозрюваного кваліфікували, як крадіжка та відкрили відносно нього кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати