102

Не замкнула хату, залишилась без мобільного

Скориставшись відсутністю господині у незамкненому будинку, неодноразово судимий зловмисник викрав її мобільний телефон та подарував його своєму родичу. Чоловіка викрили правоохоронці, а поцуплений телефон повернули власниці.

З заявою про крадіжку в поліцію звернулась 45-річна жителька одного з населених пунктів Шосткинського району. Жінка розповіла, що поки вона відлучилась до сусідки на кілька хвилин в її будинку побував невідомий та викрав звідти мобільний телефон. За словами заявниці, у свою відсутність двері на замок до свого житла вона не закривала.
Опитавши місцевих жителів, дільничний офіцер поліції встановив зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 32-річний сусід потерпілої. Його розшукали і він зізнався у скоєному. За його словами, викрадений телефон він віддав родичу у користування.
Наразі правоохоронці вилучили та повернули власниці її засіб зв’язку. Відносно підозрюваного у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати