Благодійність, Новини

НЕ ЛИШИЛОСЯ НІКОГО! Мама Марійки Кудояр просить про допомогу

  Два роки тому в Марійки Кудояр діагностували пухлину. Після операції дитину паралізувало. Стався рецидив, знову хіміотерапія. Зараз дівчинка проходить довготривалу реабілітацію в Шостці, вони з мамою там живуть на зйомній квартирі, за яку платять більше 3 тис. грн.
Зараз дівчинка почуває себе краще, вона самостійно сидить, стоїть, тримаючись за стілець, розкачується на м’ячі, повзає, хоч ще тягне ніжку. Московський онколог, який курує лікування, припускає, що на останніх знімках МРТ вже не пухлина, а скупчення контрасту.
Але боротьба Марійки не зупиняється. Робота з реабілітологом триватиме як мінімум рік. А на це потрібні чималі гроші. Тим більше, що дитина постійно проходить дороговартісну діагностику, щоб контролювати хворобу, приймає ліки. Ірина виховує доньку сама.
– Я розумію, що, напевно, вже усіх втомила своїми постійними проханнями, але виходу немає…Фонди, які раніше нам допомагали, підтримують в основному нових діток, які потрапляють до онковідділення. А окрім вас мені просто немає до кого звернутися, – розповідає мама Марійки.
Реквізити для допомоги: карта ПриватБанку 5168 7573 4703 5562 – мама Ірина Анатоліївна Кудояр, тел.: 097-32-69-645.

Аліна Степанова, НЕДЕЛЯ

Коментувати