101

На пожежі по вул. Марата господарю квартири довелось викликати “швидку” (відео)

15 квітня о 18:13 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Марата у м. Шостка. На гасіння направили черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох автоцистернах та автодрабині.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що загоряння сталося у квартирі на останньому поверсі. У під’їзді утворилося сильне задимлення, тому працювати довелося у захисних апаратах.

Під час проведення розвідки, на сходовій клітині, рятувальники виявили господаря помешкання, де сталося загоряння. Чоловік, який перебував у шоковому стані, не зміг залишити небезпечну зону. Його вивели на свіже повітря на вулицю. Постраждалому медпрацівники надали необхідну допомогу та доправили до лікарні.

О 18:30 вогнеборці локалізували осередок горіння у кімнаті та запобігли подальшому поширенню полум’я на все помешкання. О 18:34 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 3 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління ДСНС України у Сумській області

Коментувати