102

Молода пара обікрала господаря квартири, який запросив їх у гості

У Шостці молода пара обікрала випадкового знайомого, який запросив їх до себе у гості. Втім залишитись непокараними їм не вдалось, зловмисників вирахував та притягнув до кримінальної відповідальності дільничний офіцер поліції.

В поліцію з заявою про крадіжку грошей з квартири звернувся 54-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів правоохоронцям, що напередодні він познайомився на вулиці з молодою парою та запросив їх до себе у гості. Гостини з вживанням алкоголю тривали аж до наступного дня, а він, як привітний господар, час від часу видавав гроші новим друзям для придбання чергової дози горілки. Перебравши зі спиртним заявник заснув, а прокинувшись виявив відсутність 2 450 гривень та гостей.

Хоча потерпілий і не знав даних своїх нових «товаришів», але пригадав, що ті нібито живуть в селі Шосткинського району.

Отримавши приблизний опис крадіїв та назву населеного пункту від заявника, старший дільничний офіцер поліції Андрій Шелудько швидко встановив зловмисників. Ними виявились 24 –річний мешканець села, яке обслуговує дільничний, та його співмешканка.

Підозрюваний вже мав раніше проблеми з законом за подібний злочин, нині його справа розглядається у суді.

Під час бесіди з правоохоронцями зловмисник зізнався у скоєному та пояснив, що викрадені гроші витратив на свої забаганки.

В поліції відносно молодого чоловіка вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

Коментувати