Без категорії

Медзаклади Шостки отримали нове обладнання (Фото)

Напередодні професійного свята Дня медичного працівника, який відзначається 16 червня, медзаклади отримали нове обладнання.
Для дитячого кабінету Шосткинської стоматологічної поліклініки було придбано сучасну стоматологічну установку.

Сучасне обладнання для обробки лабораторного посуду отримала клініко-діагностична лабораторія, завдяки якому виконання всіх технологічних операцій буде швидшим і більш якісним, що дозволить зекономити час.

Та найголовніше – що у ЛОР-відділенні з’явився сучасний, ендоскопічний, отоларингологічний комплекс, що дасть можливість оптимізувати витрати часу лікаря. Цей комплекс повністю автономний. Він не потребує підключення до системи водопостачання та каналізації. Компресорне та насосне обладнання має функцію автоматичного відключення, що плавно регулюється і контролюється за допомогою показань аналогових приладів.
А використання ЛОР-відео системи з комп’ютером дозволяє отримати на моніторі кольорове і якісне зображення з високою роздільною здатністю для проведення точної та достовірної діагностики ЛОР-захворювань. Дане устаткування дає можливість лікарю та пацієнту бачити зображення області захворювання до та після лікування. І за рахунок електронного збільшення детально роздивитись зміни кольору тканин, функціональні та структурні зміни.

КНП “Шосткинська центральна районна лікарня”

Коментувати