102, 103

Літню велосипедистку збили недалеко від Шостки

Аварія сталася сьогодні вранці, 15 липня, на автодорозі Шостка–Клишки. Повідомлення про те, що в результаті ДТП постраждала жінка-велосипедист, у поліцію надійшло від оператора спецлінії «103». На вказане місце, за межами Шостки, негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, 48-річний водій автомобіля Рено скоїв наїзд на велосипедистку, яка рухалась у попутному напрямку. У результаті 60-річна жінка отримала травми і автомобілем «швидкої допомоги» була доставлена до лікарні.

За словами водія мінівена та свідка ДТП, велосипедистка несподівано, перед самим автомобілем, намагалася повернути ліворуч. При цьому вона не подавала жодних знаків про намір здійснення свого маневру та не переконалась у його безпеці. За попередніми даними, водій Рено був тверезий.

Наразі у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», у рамках якого будуть з’ясовуватись причини та обставини дорожньої аварії.

Коментувати