Новини колег

Лисий замість Лисенка: сумську “Батьківщину” віддали Молотку

За інформацією Sumy.Today, цього тижня сумський міський голова Олександр Лисенко написав заяву про звільнення з посади керівника Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина». Олександр Лисенко член партії «Батьківщина» з 2006 року. З 2010 по 2012 рік очолював міську організацію. Із 2012 і до останнього часу був головою Сумської обласної парторганізації.

За нашою інформацією, виконувати обов’язки голови  Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» буде Вадим Лисий, ексдепутат Сумської міськради (2010-2015 роки, фракція «Батьківщина»). Вадима Лисого називають людиною нардепа Ігоря Молотка, помічником якого Вадим Лисий був протягом двох скликань – VII (2012-2014 роки, фракція «Партії регіонів») і VIII (2014-2019, група «Воля народу»).

Наразі отримати коментар Олександра Лисенка нам не вдалося. Його телефон вимкнено. Начальник відділу пресслужби Сумської міськради Ольга Семениста відповіла, що до партії «Батьківщина» вона відношення не має і може коментувати тільки  діяльність Лисенка на посаді сумського міського голови. А речниця обласної «Батьківщини» Олена Дяговець сказала, що інформацією про зміну керівництва не володіє.

Однак, ці відомості нам підтвердили три незалежних одне від одного джерела.

Коментувати