Новини

Губернатор Сумщини високо оцінила досягнення керівника оборонного підприємства

Тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Ірина Купрейчик високо оцінила роботу директора казенного заводу «Імпульс» Євгенія Чернова, про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук та виклала фото надсучасного обладнання, що встановлено в оновленому цеху підприємства:

«Я дуже вдячна долі, що звела мене з людиною-легендою – Черновим Євгеном Дмитровичем. Це не просто професійний та досвідчений керівник заводу «Імпульс» у Шостці, а Людина з великої літери! З 1983 року він працює на «Імпульсі», і вже 18 років керує підприємством на посаді директора.
Мені дуже імпонує його життєва позиція, що держава будується не пустими словами, не розпилюванням заводів, а держава та благополуччя кожного будується важкою щоденною, щохвилинною працею. І ця Людина на своєму прикладі демонструє, що завдяки чесності та порядності, наполегливій праці можна з рядового підприємтсва зробити одне з кращих не тільки в Україні, а й у світі. Завод «Імпульс» – унікальне підприємство, одне з 6 у світі, яке в замкнутому циклі випускає елементи боєприпасів. Всього за 1 рік було зроблено реконструкцію та встановлено надсучасне обладняння в одному з цехів для виготовлення особливо складних та точних деталей. Це стало можливо завдяки зусиллям колективу підприємства разом з профспілковою організацією підприємства і за підтримки Державного концерну «Укроборонпром». З 2020 року вперше в історії України на базі «Імпульсу» буде створено підрозділ, який здатен в необхідній кількості виробляти всю номенклатуру засобів ініціювання до всіх артилерійських снарядів та ракетного озброєння. Впевнена, що під керівництвом Євгена Дмитровича завод і в подальшому буде розвиватися та процвітати».

Коментувати