102

Господарі допомогли поліцейським затримали квартирного крадія

Зловмисник скористався безпечністю власників квартири, які на ніч не закрили вхідні двері на замок. У помешканні він викрав мобільний телефон, втім «незваного гостя» помітила власниця, яка викликала поліцію.

Про невідомого, який проник до квартири та викрав мобільний телефон, в поліцію повідомила 28-річна жителька Шостки. Жінка розповіла, що вночі почула підозрілі звуки у квартирі і вийшла до передпокою. Там на порозі побачила невідомого, який помітивши її втік.
Вона розбудила свого чоловіка і вони разом спустились на вулицю, де біля під’їзду помітили підозрюваного.
За вказаною адресою одразу виїхали правоохоронці, які затримали зловмисника. Чоловіку 27 років, він нещодавно перебрався до Шостки з Одеси, де відбував покарання за вчинення майнових злочинів.
За словами чоловіка, він йшов до знайомих та переплутав двері. Коли ж зрозумів, що вони не зачинені на замок, вирішив скористатись ситуацією для вчинення крадіжки.
Правоохоронці вилучили у затриманого викрадений гаджет та повернули власниці. За фактом крадіжки у поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України передбачає до шести років позбавлення волі.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати