Новини, Спорт

Гімнастки КДЮСШ “Барса” – призери відкритого чемпіонату Хмельницької області

10-12 травня 2019 року команда КДЮСШ “Барса” з художньої гімнастики взяла участь у відкритому чемпіонаті Хмельницької області, який відбувся у Кам’янець-Подільську. Це чарівне місто завжди приваблює велику кількість учасниць. Цього разу в змаганнях взяли участь 14 команд з Ужгорода, Чернівців, Львова, Калинівки, Києва…
Наші гімнастки І розряду та КМС змагалися у багатоборстві, тобто у шести видах програми (зі скакалкою, обручем, м’ячем, булавами, стрічкою та у вправі без предмета).Боротьба за місце на п’єдесталі тривала на протязі трьох днів.
По програмі кандидатів у Майстри спорту Заяць Єлизавета виборола срібло, а її сестра Олександра- бронзу. Гончаренко Софія серед першорозрядниць стала другою. Наша найменша учасниця -Віталіна Єрко 2009 р.н. у вправах з обручем та булавами посіла третє місце та отримала спеціальний приз від мера міста.
Окрім виступів, дівчата мали змогу відвідати пам’ятні місця Кам’янець-Подільського: побували на екскурсіїї у фортеці, прогулялися по парку Т.Г.Шевченка. Незабутні враження залишила прогулянка по вечірньому місту.
Команда повернулася додому наповнена гарними емоціями та сповнена надій на подальші перемоги. Підготувала команду тренер Юлія Токарева.

КДЮСШ м. Шостка

Коментувати