Новини

«Фармак» вітає Шостку з Днем міста і вперше проводить традиційний «Біг для здоров’я» онлайн

На День Шостки «Фармак» проведе онлайн-забіг та спрямує зекономлені кошти на благодійність.  Формат спортивного заходу «Біг для здоров’я», що його «Фармак» традиційно проводить у Шостці на День міста, цьогоріч змінюється у зв’язку з карантинними обмеженнями. 

Кожен бажаючий може у період з 31 серпня по 6 вересня у будь-якому зручному місці пробігти дистанцію 2 км та розмістити фото\відео та результат на своїй сторінці у Фейсбук з хештегом #ФАРМАКБІГ2020. Усі учасники візьмуть участь у розіграші цінних призів. Кошти, які планувалося витратити на організацію заходу, підуть на облаштування Інклюзивно-ресурсного центру  Шосткинської міської ради та міського басейну комунального  закладу «Шосткинський міський фізкультурно-оздоровчий центр».

”Фармак” понад 5 років працює у Шостці і щороку вітає місто зі святом. Компанія започаткувала проведення естафети для родин, але згодом вирішила зробити більш масштабний захід. Тому вже три роки поспіль проходить «Біг для здоров’я», який став доброю традицією не тільки шосткинців, але і для співробітників «Фармак» – щорічно понад 100 фармаківців приїжджають з Києва, щоб пробігти разом коротку дистанцію, пропагуючи здоровий спосіб життя.

Дотримуючись цілей сталого розвитку, компанія не просто інвестує у розширення власного виробництва, а й дотримується всіх екологічних стандартів та намагається стати надійним партнером для розбудови місцевих громад у регіонах, де працює. Лише у Шостці «Фармак» інвестував у 0,5 млн євро у сучасні очисні споруди. У місті у 2018 році стартував проєкт «Екошкола», який вже став всеукраїнським та отримав визнання МОН та підтримку Малої академії наук. Було надано гранти на реалізацію 10 екоідей у школах Шостки. Розуміючи, що талановита молодь – це наше майбутнє, «Фармак» співпрацює з вишами, в тому числі із Шосткінським інститутом Сумського національного університету.

«Фармак» дбає про благоустрій міста. За підтримки компанії було побудовано дитячий майданчик в парку відпочинку. Два рази на рік проходить акція «Чисте місто», коли співробітники прибирають зелені території навколо міста.

«Фармак» придбав медичні саквояжі, тренажер для відпрацювання навичок надання медичної допомоги та засоби захисту для Шосткінської міської станції екстреної медичної допомоги, а також дитячі ліжка та меблі  для Шосткінської дитячої лікарні. Ми системно допомагаємо ліками та іншими необхідними засобами Шосткінській центральній районній лікарні. Цього року, для подолання наслідків поширення коронавірусу, «Фармак» передав апарат штучної вентиляції легень та засоби індивідуального захисту у цю медичну установу.

«Комфортні умови праці, гідна зарплата, соціальні гарантії, інтеграція принципів сталого розвитку в усі виробничі процеси і активну участь в соціальних ініціативах міста – наша філософія і основні принципи роботи компанії. Загалом за всі роки на соціальні проєкти та покращення благоустрою міста Шостка компанія виділила більше 4 млн грн.  І ми сподіваємося, що ефективна взаємодія бізнесу, влади і суспільства з року в рік буде приносити свої плоди на благо міста і країни в цілому. Компанія фінансує благодійні та соціальні проекти у місті та забезпечує стабільною роботою близько 150 шосткінців. Вітаємо жителів міста зі святом і бажаємо Шостці процвітання, зростання інвестиційної привабливості та покращення рівня життя усього міста та кожного його мешканця», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор АТ «Фармак»

 

Коментувати