102, Новини

Допоможіть розшукати безвісті зниклу жінку (фото)

П’ятого червня 53-річна Бондар Марина пішла з дому і не повернулась, її місце перебування досі залишається невідомим. Поліція вживає всіх заходів, аби розшукати зниклу жінку і розраховує на допомогу небайдужих громадян.
Про безвісті зниклу жінку поліцію повідомила її тітка. Вона розповіла, що 5 червня вранці її племінниця пішла з дому і не повернулась, її місцеперебування досі залишається невідомим.
На розшук Марини Бондар зорієнтований особовий склад Шосткинського відділу поліції. Відповідне орієнтування, з описом зовнішності та фотокарткою, розіслане у всі відділи та відділення поліції Сумщини. Правоохоронці перевіряють місця можливого знаходження жінки, опитують її знайомих та сусідів.
На вигляд розшукуваній 50-55 років, зростом 155-160 см, худорлявої статури. Має русяве з сивиною волосся довжиною нижче плечей та світлі очі.
Була вдягнена у коричнево-білу смугасту футболку та чорні лосини. Взута у босоніжки з чорно-білою цяткою. 


Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Бондар Марини Миколаївни, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вулиця Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Коментувати