Без категорії

Чоловіка, що вдарив колишню ножем, відправили до в’язниці на п’ять років

Шосткинською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 31-річного молодика, який ударив ножем колишню дружину.

Подія сталась 5 березня 2019 року близько 17 год. 15 хв. у смт Вороніж Шосткинського району. До 38-річної жінки прийшов її колишній чоловік. У цей час вона разом з друзями на кухні пила пиво. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав дорікати жінці тим, що вона розпиває спиртне. Між колишнім подружжям виникла словесна перепалка, в яку втрутились друзі та запропонували розлюченому чоловіку до них приєднатись. Певний час всі разом пили пиво, а коли друзі вийшли в магазин за добавкою, між колишнім подружжям продовжилась сварка, під час якої чоловік схопив ніж та вдарив жінку в живіт.

«Згідно висновку експертизи потерпіла отримала тяжке тілесне ушкодження. Обвинувачений свою провину визнав, але запевнив, що наміру заподіяти жінці ушкодження не мав, і взагалі погано пам’ятає події того вечора. Суд визнав обвинуваченого винуватим за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років», – розповіла прокурор Шосткинської місцевої прокуратури Ольга Нужна.

Прокуратура Сумської області

Коментувати