Новини

Через нестачу коштів Міністерства фінансів ремонт Миронівської амбулаторії зупинено

На території Миронівської сільської ради триває реалізація проекту «Капітальний ремонт будівлі Миронівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Шосткинського районного центру первинної медичної допомоги з впровадженням енергозберігаючих заходів». Роботи проводяться коштом субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій. Загалом передбачено 1114,556 тисяч гривень субвенції з державного бюджету та 26,25 тисяч гривень з районного, виконано роботи на суму 566,826 тисяч гривень.
Наразі проведено укріплення фундаменту, утеплення фасаду, не завершено внутрішні роботи. Призупинення коштів Міністерством фінансів наразі не дає змогу замінити опалювальну систему та розпочати внутрішнє оздоблення.


«Досі не оплачено платіжне доручення на суму понад 190 тисяч гривень. Фахівці фінансового управління активно співпрацюють з колегами з області, щойно Державна казначейська служба дозволить проводити платежі, найперше буде встановлено нову опалювальну систему. Змонтувати її належить ще у двох приміщеннях, решта кімнат вже підключена до тепломережі» – зауважив Віктор Ждаміров, голова Шосткинської районної державної адміністрації, під час інспектування перебігу робіт на об’єкті.

Шосткинська районна державна адміністрація

Коментувати