102

Будівельник вкрав інструмент з місця роботи

Намагаючись знайти гроші на спиртне, 33-річний мешканець Шостки викрав з господарства роботодавця будівельний інструмент. Залишитись непокараним зловмиснику не вдалось, його одразу запідозрив у скоєному власник та повідомив в поліцію.

Про крадіжку будівельного інструменту в поліцію повідомив його власник, 46-річний житель Шостки. Чоловік розповів: з підвального приміщення приватного будинку зник будівельний фен, перфоратор та труба з нержавсталі. У скоєному він запідозрив одного з найманих працівників, які будували йому гараж.
Правоохоронці розшукали 33-річного підозрюваного, і він зізнався у скоєному. За його словами, він того дня вживав спиртне, а коли алкоголь та гроші закінчились – вирішив вкрасти інструмент. Викрадене продав, а гроші пропив.
Відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Коментувати