Без категорії

Бетинг в Україні в кризові часи. Як карантин вплинув на спортивні ставки

Час згубної кризи, пов’язаної з пандемією коронавірусу, підходить до свого завершального етапу. Працюючі на українському ринку букмекерські контори все активніше одна за одною розширюють асортимент подій спортивного світу. При цьому вони намагаються створити лояльні умови всім своїм користувачам. Європейський і світовий футбол професійного рівня потроху почав повертатися до колишнього життя. Уже провели свої перші ігри легенди футболу – Прем’єр Ліга і Ла Ліга. Так само вже відбулися змагання з професійного тенісу рівня Exo-Tennis і Pro Series.

Кращі українські букмекерські компанії у важкий період пандемії впровадили ряд нововведень для людей, які з ними взаємодіють. У багатьох організаціях з’явилася можливість передбачити дату, коли в країні завершиться карантин або з’явиться вакцина власного виробництва – букмекерські контори . Крім цього поступово починають повертатися ставки на спорт, які були раніше.

Рекомендації, які варто запам’ятати

Хороший результат можна отримати тільки тоді, коли буде відповідальний підхід до будь-якій гри. Потрібно брати до уваги, що на даний момент економіка країни і зокрема гральний сектор знаходиться в стані кризи. Тому робити ставки потрібно в першу чергу на найпопулярніші спортивні заходи. До них як і раніше відносяться футбольні ліги.

Результативний бетинг починається з пошуку кращого за всіма параметрами грального сервісу. Спочатку потрібно зробити порівняння коефіцієнтів, а потім вже здійснювати свою ставку на сайті.

Робимо ставки правильно. Поради на 2020-2021 рік

Без ретельного аналізу українського ринку БК не вийде добитися хорошого постійного доходу. Тому не варто поспішати, роблячи хибні ставки.

Що потрібно враховувати

  1. Надійність ігрової платформи. Спочатку слід прочитати залишені в мережі рецензії користувачів. Обов’язково ознайомитися з відгуками професійних беторів. Так можно буде вибрати оптимальний для себе гральний варіант.
  2. Вид спорту і очікуваний прибуток. Необхідно вивчити план спортивних заходів та заявлених на найближчий час турнірів. Зрозуміти наскільки навколо них розгорається ажіотаж і визначити оптимально можливий коефіцієнт.
  3. Думки професійних беторів. Потрібно постійно вивчати тематичні прогнози, які дають кваліфіковані фахівці грального сектору. Тільки прислухавшись до їхніх порад, можна буде зробити успішну ставку. Помірний бетінг принесе вам ефективний результат і подарує справжній азарт.

Вибірка пріоритетних видів спорту

Судячи зі статистичних даних десятків букмекерських організацій, що діють на території України, найбільша популярність спостерігається в наступний видах спорту.

На першому місці стоїть футбол. Це давно вже класика. Тому у всіх БК можна знайти більше сотні футбольних заходів різного рівня.

З нововведень, що набирають останнім часом все більший оборот, можна відзначити кіберспорт. У своїй категорії він представлений великою кількістю заходів, які проводяться навіть в умовах існуючого в країні карантину.

Після тривалого простою, пов’язаного з короновірусною кризою, такі види спорту як баскетбол, гольф і теніс також починають більш активно відновлюватися.

Найефективнішими методами в ставках на спорт є глибока продуманість і помірність в своїх рішеннях. Це в свою чергу впливає і на розвиток грального сектору України.

Коментувати