102, Події, Суспільство

9 згортків: у Шостці співробітники відділу реагування патрульної поліції виявили жінку з ймовірними наркотиками у кишені

Дев’ять згортків з фольги, у яких знаходилася порошкоподібна речовина схожа на амфетамін, вилучили поліцейські в 34-річної шосткинки. Вилучене направили на експертне дослідження, а жінка дає пояснення в поліції, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Патрулюючи місто, співробітники у складі групи реагування патрульної поліції побачили на вулиці жінку, яка дивно себе поводила. Правоохоронці вирішили перевірити вказану громадянку. Нею виявилася 34-річна місцева жителька. Під час поверхневої перевірки у її кишені було виявлено дев’ять згортків з фольги, у яких знаходилася біла порошкоподібна речовина схожа на амфетамін.

Правоохоронці вилучили вказану речовину та направили на експертне дослідження. У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Коментувати