Спорт

4 вихованці КДЮСШ “Барса” стали Чемпіонами України серед юніорів у змаганнях зі стрибків на акробатичній доріжці

14-18 жовтня  Шостка приймала відкритий чемпіонат України серед юніорів та всеукраїнські змагання зі стрибків на акробатичній доріжці, де прийняли участь 232 спортсмена із Сумської, Запорізької, Львівської, Харківської, Дніпропетровської, Миколаївської, Вінницької, Житомирської, Полтавської, Луганської, Хмельницької, Херсонської областей , м. Києва та Польщі.
В загальнокомандному заліку Сумська область -1 зайняла перше місце, а команда Сумська область – 2 – 8 місце із чотирнадцяти представлених команд.
Звання чемпіонів України 2019 року серед юніорів в командних змаганнях вибороли вихованці КДЮСШ «Барса» у складі: Артем Великоконь, Роман Шулежко, Тимур Старжинський, Євгеній Тарасенко. В командних змаганнях серед дівчат наші вихованки Валерія Єгіна, Діана Денисова, Софія Бучинська, Вікторія Фащук – срібні призери.


В особистому заліку Валерія Єгіна стала другою у багатоборстві та третьою у другій вправі (2003-2004 р.н.), Діана Денисова виборола перше місце у другій вправі та друге місце у першій вправі (2005-2007 р.н.), Софія Бучинська – третє місце у другій вправі (2005-2007 р.н.)
Серед юніорів Роман Шулежко став третій у багатоборстві та у першій вправі (2003-2004 р.н.), Артем Великоконь у багатоборстві та другій вправі отримав срібло (2005-2007 р.н.)
У всеукраїнських змаганнях серед дівчат кращою стала Валерія Зуєва – перше місце у багатоборстві (2008-2009 р.н.), а серед юнаків Олександр Овсюк – срібло у багатоборстві.
Переможців та призерів підготували: Лілія Приходько, Валентин Герасименко, Наталія Мельник, Лідія Матвієнко, Руслан Романченко.

КДЮСШ м. Шостка

Коментувати