Без категорії, Новини

34 призові місця здобули учні Шостки на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідних робіт

У Сумах на базі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю пройшов II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Сумського територіального відділення Малої академії наук України. Понад 300 учасників з різних районів і міст Сумщини представили свої дослідження в наукових відділеннях математики, економіки, фізики та астрономії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю, екології та аграрних наук, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, хімії та біології, історії, мовознавства, технічних і комп’ютерних наук.

Цілеспрямовано, наполегливо і зосереджено протягом трьох годин учасники конкурсу-захисту виконували контрольні роботи з базових дисциплін. А на наступний день слухачі наукових відділень Малої академії наук представили науково-дослідні роботи перед провідними вченими вищих навчальних закладів Сумщини.

Цього року місто Шостка представляли 45 юних науковців.

Завдяки наполегливій роботі учнів та їх наукових керівників представлені роботи здобули високу оцінку:

І місце – 10, ІІ місце – 9, ІІІ місце – 15.

Перші місця вибороли: учні школи-ліцей: Чайка Тетяна,  Храмченко Анатолій (два перші місця),  Єрьоменко Анна, Гончаров Андрій,  Ковальчук Мілана, Ворхлик Лілія; учні  школи №1 Бочарова Анна та Голосний Данило;  учениця школи №8 Бакаєва Катерина.

За матеріалами Ваш шанс

Шосткинська міська мала академія наук

 

Коментувати