Афіша

Шосткинців запрошують долучитись до “Бігу заради здоров’я!”

Запрошуємо долучитись до особливої бігової спільноти “Фармак” і взяти участь в традиційному спортивному заході “Фармак: біг для здоров”я!” та відсвяткувати разом День міста Шостка!

Цього року спортивним експертом свята буде Вячеслав Узелков, а зірковою ведучою – Юлія Карпова, ведуча ранкового шоу «Happy Ранок» на «Хіт FM»

Для участі у забігу потрібно:

  1. Зайти на сайт події та витратити всього 2 хвилини на електронну реєстрацію – http://www.farmak.run/#land_10. Тут же вивчити інформацію про забіг та його детальну програму.
  2. В цьому році ми запрошуємо взяти участь в забігові наших маленьких фармаківців! Для дітей віком до 12 років включно є спеціальна дистанція – 500 м. Отож Ви можете зареєструвати себе, а також членів своєї родини!

Після електронної реєстрації необхідно отримати стартовий набір бігуна.

Видача стартових наборів відбуватиметься за кілька днів до забігу в холі кінотеатру “Родіна” (Садовий бульвар, 13) за наступним графіком:

30 серпня, п”ятниця – 11:00 – 19:00

31 серпня, субота – 11:00 – 19:00

1 вересня, неділя – 11:00 – 19:00

2 вересня, понеділок – 11:00 – 19:00

3 вересня, вівторок – ДЕНЬ ЗАБІГУ. СТАРТОВІ НАБОРИ ВИДАВАТИСЬ НЕ БУДУТЬ.

 

 

Аби отримати стартовий набір, підійдіть в кінотеатр “Родіна” , назвіть своє прізвище, заповніть анкету, отримайте набір бігуна.

ВАЖЛИВО. Аби отримати стартовий набір для учасників до 15 р. включно, необхідна згода батьків та свідоцтво про народження дитини.

 

3 вересня, вівторок – День забігу!

Чекаємо на вас в “Стартовому містечку”!

Коментувати