Втрата, Події, Суспільство

Шосткинщина прощатиметься зі своїм земляком, командиром взводу роти вогневої підтримки Станіславом Медведем, який загинув під Бахмутом

Траурні заходи розпочнуться 6 січня о 11.00 біля кінотеатру «Родина» (вул. Садовий бульвар, 13). Про це повідомляє Шосткинська міська рада.

МЕДВЕДЬ СТАНІСЛАВ ОЛЕКСАНДРОВИЧ – командир мінометного взводу роти вогневої підтримки, старший лейтенант. Героїчно загинув у бою, при захисті Батьківщини від російського агресора.

Станіслав Медведь народився 2 серпня 1977 року у місті Шостка. Тут пройшли його дитячі роки та юність. У 1994 році закінчив загальноосвітню школу № 12. Після цього юнак вступив до Сумського державного університету на інженерно-технічний факультет за спеціальністю «інженер-механік», який успішно закінчив в 1999 році.

Станіслав завжди був працелюбним, наполегливим і амбітним, прагнув до самовдосконалення. Недивно, що згодом він отримав другу вищу юридичну освіту. Паралельно з навчанням в СумДУ навчався на військовій кафедрі в артилерійському училищі м. Суми, по закінченні якого чоловіку було присвоєно військове звання лейтенанта. Після навчання влаштувався на роботу, де показав себе як кваліфікований спеціаліст.

В 2002 році в нього народився син, який зараз залишився без батька. За словами рідних, Станіслав мав багато друзів та знайомих. Всі знали його доброю, порядною та вихованою людиною, могли завжди на нього розраховувати у будь-який час.

Своє місце в житті Станіслав Медведь знайшов у лавах Нацгвардії в 2014 році. Влітку 2022 року підписав контракт та пішов захищати Батьківщину на сході України. Зі своїми побратимами та підлеглими він швидко знайшов спільну мову. Був сміливим та гідним бійцем, справжнім патріотом Батьківщини. Все життя він був вірним сином України, до останніх хвилин боровся за волю та мир рідної землі.

Медведь Станіслав Олександрович загинув 2 січня 2023 року під Бахмутом…

Схиляємо голови в пошані та скорботі перед пам’яттю нашого відважного земляка. Молимося за упокій його світлої душі і за перемогу України в страшній і героїчній війні!

Коментувати