Події, Суспільство

Шосткинські футболісти, які ще до війни поїхали на змагання в Івано-Франківськ, повернулись додому

Шосткинські футболісти, які ще до війни поїхали до Івано-Франківська на змагання, та «застягли» в іншому місті, далеко від дому, сьогодні повернулися до Шостки – це 10 дітей та один тренер.

Наразі спортсмени почувають себе добре, усі повернулися до своїх сімей. Операція з евакуації шосткинців проводилася міською владою спільно з КДЮСШ «Барса» та депутатом облради Володимиром Пилипейко. Останній у телефонній розмові повідомив подробиці повернення наших дітей додому.

– Наші діти ще до війни поїхали до Івано-Франківська на змагання та тренувальні збори. Коли 24 лютого почалася війна, наші діти там “застрягли”. Їх підтримували міська рада, волонтери, батьки. Вчора вони сіли на потяг “Львів-Полтава”, доїхали до м. Миргород, звідки їх забрав наш автобус. Їхали через Ромни, де здійснили зупинку, бо була загроза арт-обстрілу. Перечекавши, вирушили до Шостки. Зараз вони всі вже вдома”, – повідомив Володимир Юрійович.

За словами народного обранця одна дитина разом з мамою залишилась в Івано-Франківську за власним бажанням. Цікаво, що діти, які приїхали до Шостки привезли з собою гуманітарну допомогу, а це продукти харчування, які забрали в Полтаві. Цьому сприяв особисто міський голова Микола Нога.

Коментувати