102, ДТП, Події, Суспільство

Шосткинські правоохоронці встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався мотоцикліст

Учора зранку, 6 травня, до Шосткинського районного управління поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в центрі міста. На місце події одразу виїхала груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Як було попередньо встановлено, близько 8:20, 73-річний чоловік, рухаючись на автомобілі «ВАЗ-21013» по вул. Чернігівська в напрямку вул. Горького, допустив зіткнення з мотоциклом «Lifan Rival» під керуванням 44-річного чоловіка.

Внаслідок пригоди водій двоколісного отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості та був госпіталізований до лікарні. Авто та мотоцикл були поміщені на майданчик для тимчасового зберігання транспортних засобів Шосткинського РУП.

Слідчі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Коментувати