102, Події, Суспільство

Шосткинське районе управління поліції запрошує кандидатів на службу

Мрієш вступити до лав Національної поліції, не гай часу, переходь на офіційний сайт МВС та заповнюй анкету або звертайся до сектору кадрового забезпечення у територіальних підрозділах. Про це повідомляє Шосткинське районе управління поліції.

На службу в Національну поліцію України приймаються громадяни України віком від 18 років незалежно від походження, соціального і майнового стану, расової і національної приналежності, статі, політичних поглядів, релігійних переконань, місця проживання, які вільно володіють державною мовою та здатні за особистими якостями, освітою, станом здоров’я і професійної підготовки виконувати покладені на них службові обов’язки.

Кандидат проходить конкурсний відбір у ГУНП в Сумській області, який складається з 7 етапів, для кожного з яких встановлено прохідний мінімум. Загальна тривалість конкурсу складає 45 днів. По його завершенню формується рейтинг кандидатів, які успішно пройшли всі етапи. Найкращі з них приймаються на службу до поліції та направляються на первинну професійну підготовку.

Заповнити анкету он-лайн та ознайомитись з умовами конкурсу кандидати на службу можуть на офіційному сайті МВС України у розділі «Моя нова поліція».

За більш детальною інформацією звертайтеся до сектору кадрового забезпечення Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області за адресою: м. Шостка, вул. Свободи, 67А.

Коментувати