Енергетика, Події, Суспільство

Через аварійні пошкодження електромереж (пориви ліній електропередач) знеструмлені окремі населені пункти Шосткинського району

АТ “Сумиобленерго” інформує споживачів, що на ранок 12 грудня у Сумській області діють графіки погодинних відключень електроенергії (ГПВ).

– Водночас зауважимо, що знеструмлення споживачів можуть відбуватися не лише через стабілізаційні обмеження електроенергії (тобто застосування графіків вимкнень електроенергії), а й внаслідок аварійних ситуацій та планових робіт (детальніше про це за посиланням: https://www.soe.com.ua/press-center/list-news/1487-vidpovidi-na-poshireny-pytannya-vidkluchen), – вказано в повідомленні.

Зокрема, на ранок 12 грудня через аварійні пошкодження електромереж (пориви ліній електропередач) знеструмлені окремі населені пункти Шосткинського, Конотопського та Роменського районів області.

Нагадаємо, детальна інформація про тимчасові перерви в електропостачанні на території Сумської області доступна на сайті АТ “Сумиобленерго” (у розділі “Відключення”):

https://www.soe.com.ua/spozhivacham/vidklyuchennya.

Перейшовши за цим посиланням, споживачі, зокрема, можуть дізнатися про:
✅️орієнтовний час початку та закінчення перерви в електропостачанні за своєю адресою;
✅️назви населених пунктів, вулиць, номери будинків, знеструмлених на даний момент / запланованих до знеструмлення;
✅️назву перерв (планова / аварійна).

Після переходу до розділу “Відключення” у випадному списку потрібно обрати тип відключення (“Аварійні”, “Планові”, “Графік відключень”) та назву району (або місто Суми).

Зараз оперативно-аварійні бригади АТ “Сумиобленерго” у посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання.

Коментувати