102, Події

У Шостці чоловік постане перед судом за крадіжку з квартири

Про крадіжку з квартири у поліцію повідомила 38-річна господиня. Жінка розповіла, що поки вони з кумою спілкувалися на кухні, невідомий проник до її житла та викрав з коридору сумку і рюкзак, де були два мобільних телефони, гаманець з грошима і банківськими картками, водійське посвідчення та жіночі речі, повідомляє Поліція Сумської області.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники карного розшуку встановили причетність до крадіжки неодноразово судимого 21-річного жителя Шостки. Його розшукали та допитали. У скоєному він зізнався.

За словами зловмисника, він випадково помітив, що двері до чужого житла незамкнуті на замок. Тож вирішив скористатися ситуацією і викрасти речі. Поліцейські вже розшукали та повернули власницям більшу частину викрадених у них речей.

Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч.1 та 3 ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження». За скоєне йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Коментувати