102, Події

У Шостці чоловік викрав із супермаркету пляшку рому

Добре знаючи, що в крамниці ведеться відеонагляд, зловмисник викрав з полиці торгівельного закладу пляшку рому і, не приховуючи викрадене, покинув магазин, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Знайшли підозрюваного за кілька хвилин після вчиненого злочину. Повідомлення про крадіжку алкоголю з супермаркету в поліцію надійшло від охоронців торгівельного закладу. За вказаною адресою негайно були направлені дільничні офіцери поліції.

Сама крадіжка попала на камери відеонагляду, які встановлені в торговій залі, тож правоохоронці разом з охороною магазину одразу розпочали пошук зловмисника. За кілька хвилин підозрюваного знайшли. Ним виявився неодноразово судимий 48-річний житель Шостки. Викрадений алкоголь поліцейські в зловмисника вилучили та повернули власникам.

Відносно ж самого чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментувати