Економіка, Події, Суспільство

У Шостці фахівці Управління праці та соціального захисту населення проводять нарахування та перерахунок житлових субсидій та пільг

Про це у ході апаратної наради, яка відбулася вчора, 6 вересня, повідомила очільниця відомства Антоніна Наймитенко. Вона відзначила, що до 1 жовтня будуть відпрацьовані всі особисті справи претендентів на надання житлових субсидій та на тверде паливо.

Триває робота по старостинським округам громади з виявлення одиноких та пристарілих людей, яким потрібна допомога:

– Наближається зимовий період, тому треба попрацювати, щоб ніхто не залишився поза увагою. Будемо брати таких людей на облік та працювати з ними й далі, – зазначила начальниця Управління праці та соцзахисту населення.

Міський голова Микола Нога вкотре нагадав, що у зв’язку з останніми Постановами Кабміну значно скоротилася кількість людей, які мають право на отримання житлової субсидії, тому він звернувся до Антоніни Наймитенко:

– Прошу знайти будь-яку можливість допомогти людям оформити субсидію. Це треба зробити сьогодні, поки не прийшла зима і не виросли величезні платежі за комуналку, – підкреслив керманич громади.

Коментувати