102, Події

У Шостці співробітники поліції охорони затримали крадіїв

Двоє шосткинців, по серед ночі, вдерлись до торгівельної палатки розраховуючи на легку здобич. Проте охоронна сигналізація та оперативність поліцейських завадила планам зловмисників, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

О третій ранку на пульт Управління поліції охорони в Сумській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одній з торговельних палаток м. Шостки. За лічені хвилини група реагування поліції охорони прибула на виклик.

Потай під’їхавши, ми побачили невідомих, які знаходились біля палатки, – коментує подію молодший інспектор групи реагування поліції охорони. – Чоловіки навіть не думали тікати. Поява поліцейського автомобіля стала для них повною несподіванкою.

Зловмисникам 40 та 43 роки, проживають у місті Шостка. Обоє неодноразово мали проблеми з законом. Правоохоронцям пояснили, що в палатку проникли з метою крадіжки, але оскільки нічого цінного не знайшли то прихватили з собою пару стільців. Чоловіки були відверто здивовані, що пуста палатка обладнана сигналізацією. У подальшому їх було доправлено до відділку поліції. Проводяться слідчі дії.

Коментувати