101, Події

У Шостці рятувальники приборкавши загоряння літньої кухні, врятували житловий будинок та 2 господарчі споруди (+фото)

23 лютого о 15:12 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння літньої кухні по вул. Миколи Леонтовича у м. Шостка. Вже за 4 хв на місце виклику прибув черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Сумській області

Як було встановлено, вогонь охопив покрівлю будівлі на значній площі. О 15:20 рятувальникам вдалося оперативно локалізувати загоряння, запобігши його подальшому поширенню та перекиданню полум’я на  господарчу споруду, що знаходилася впритул до осередку горіння та розташовані поруч житловий будинок та іншу господарчу споруду. О 15:47 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки ДСНС України. 

За попередніми висновками, припустима причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації опалювальної печі. Ймовірно тріщина у димоході й спричинила загоряння на горищі. Для запобігання таким випадкам слідкуйте за станом обігрівальних приладів, своєчасно очищайте печі та димоходи від сажі та не залишайте прилади, що топляться без нагляду!

Коментувати