101, Події

У Шостці під час ліквідації пожежі в дев’ятиповерховому житловому будинку виявлено тіло людини (+відео)

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області, 11 січня о 07:00 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про сильне задимлення на сходовій клітині дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Марата в м. Шостка.

На місце події було направлено черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що на першому поверсі виникла пожежа в двокімнатній квартирі. Щоб потрапити до помешкання, рятувальникам довелось використовувати спеціальні інструменти, за допомогою яких вдалось відчинити замкнені вхідні двері. Горіння відбувалось на кухні. Палав холодильник та підлога на площі до 1 кв. м. Поряд з епіцентром горіння на підлозі знаходився господар 1935 р.н.

Чоловіка негайно винесли на вулицю та передали медикам. Працівники «швидкої» констатували, що людина загинула. О 07:15 загорання локалізували, о 07:23 – ліквідували. Остаточна причина пожежі на даний час встановлюється. Всього на місці події працювало 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Коментувати