102, Події

У Шостці поліція затримала чоловіків, які викрали два мотоцикли з гаражу знайомого (+фото)

Двоє шосткинців таємно проникли до гаражного приміщення знайомого, незаконно заволоділи двома його мотоциклами та викрали ряд запчастин. Але уникнути відповідальності зловмисникам не вдалось, поліцейські оперативно викрили та розшукали їх, повідомляють у поліції Сумської області.

До Шосткинського районного управління поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що з гаражу, який він орендує, зникло два його мотоцикли марки «ІЖ-Юпітер 2» та багато запчастин до транспортних засобів. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили та розшукали зловмисників. Ними виявились двоє знайомих потерпілого. Чоловіки декілька разів таємно проникали до гаража свого спільного знайомого та викрадали звідти транспортні засоби, двигун на авто та інші автозапчастини.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Коментувати