102, Події, Суспільство

У Шостці поліція викрила чоловіка у незаконному зберіганні зброї та наркотичних засобів

Автомат, пістолет, набої до них та наркотичні речовини виявили правоохоронці в гаражі місцевого мешканця. Все знайдене було вилучене, а за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Співробітники сектору кримінальної поліції та слідчі Шосткинського районного управління поліції провели санкціонований обшук в гаражному приміщення та вдома у 40-ка річного чоловіка. В ході якого поліцейські виявили автомат Калашникова та набої до нього у кількості 235 штук. Також було знайдено пістолет Макарова разом з патронами.

Окрім того, зловмисник зберігав сухі кущі рослини, імовірно коноплі, та згорток з висушеною подрібненою речовиною ззовні схожою на канабіс.

Все виявлене в ході слідчо-оперативних дій правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Коментувати