102, Події

У Шостці поліція викрила зловмисника, який робив підкопи під гаражі містян і викрадав звідти цінні речі

Під час проведення слідчо-оперативних заходів, в рамках відкритих кримінальних проваджень за фактом крадіжок з гаражів шосткинців, оперативники Шосткинського районного управління поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку та відділу кримінального аналізу ГУНП області викрили раніше судимого 28-річного жителя Шостки. Останнього підозрюють у скоєнні, щонайменше, чотирьох крадіжок з гаражних приміщень містян.

Як з’ясувало слідство, чоловік, перебуваючи у статусі підсудного за раніше скоєні крадіжки з гаражів, і далі продовжував займатись злочинною діяльністю – вночі робив підкопи під гаражними приміщеннями та проникав всередину. Звідти викрадав найбільш цінні речі: електроінструменти, туристичні палатки, вироби з металу тощо. Чуже майно продавав, а гроші витрачав на свої потреби.

– Під час проведення санкціонованих обшуків наші співробітники знайшли та вилучили частину викрадених з гаражів речей. Їх буде повернуто власникам після необхідних слідчих дій. Крім того, вказаного чоловіка перевіряємо на причетність до скоєння інших подібних злочинів на території міста та всього Шосткинського району», розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції.

Наразі зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Коментувати