102, Відео, Події, Суспільство

У Шостці поліцейські затримали зловмисника, який вирвав гаманець з рук жінки і намагався втекти (+відео)

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області, до чергової частини Шосткинського районного управління поліції надійшло повідомлення від 70-річної жінки про пограбування. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Прибувши на місце події, поліцейські швидко встановили перебіг подій того дня. Виявилося, що на одній з вулиць міста невідомий чоловік, скориставшись влучним моментом, вирвав з рук жінки гаманець, у якому знаходилося 2 000 гривень, після чого кинувся навтьоки.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники Шосткинського районного управління поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець.

Поліцейські розшукали та затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі поліції за процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Коментувати