102, Події

У Шостці поліцейські допомогли власнику повернути викрадений у нього мобільний телефон

До поліцейських Шостки за допомогою звернувся 48-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що під час вживання спиртного зі знайомим у нього зник мобільний телефон, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Опитавши учасників застілля, правоохоронці з’ясували, що на гаджет потерпілого «поклав око» 63-річний товариш, який скористався станом сп’яніння власника. Викрадений засіб зв’язку зловмисник майже одразу здав до ломбарду, а виручені гроші витратив на спиртне.

Правоохоронці допомогли заявнику повернути викрадений гаджет, а відносно підозрюваного відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Коментувати