102, Події

У Шостці поліцейські встановили чоловіка, який викрав з чужої квартири мікрохвильовку та usb-колонку

Зловмисник проник до незачиненої на замок квартири та викрав звідти мікрохвильову піч та usb-колонку, завдавши власникам збиток на суму понад 2 000 гривень, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Правоохоронці не тільки встановили особу крадія, а й повернули власникам частину викраденого майна. До поліції з заявою про крадіжку звернувся власник однієї з квартир у Шостці.

Чоловік розповів, що поки його родина спала вдома, невідомий проник до житла через незачинені на замок вхідні двері й викрав з кухні мікрохвильову піч та usb-колонку. «Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 29-річний шосткинець.

Під час слідчий дій чоловік добровільно видав нашим співробітникам викрадену мікрохвильову піч. Її вже повернули власникам», – розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області. А от usb-колонку, за словами підозрюваного, він викинув, вважаючи її непрацюючою.

За даним фактом у поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Коментувати